Forside

Velkommen til Værløse Badmintons medlemsportal!

Her på siden vil det være mugeligt at melde sig ind i klubben, tilmelde sig aktiviteter samt at booke baner i hallen.

Hvordan melder jeg mig ind?

Under "Tilmelding", er det muligt at melde sig ind i klubben, og købe et "medlemskab". Et "medlemskab" er dit kontingent som du betaler hvert halve år, og ikke en tilmelding til en given aktivitet. Så snart du har betalt dit kontingent, vil du blive sat på de aktiviteter som er aftalt med afdelingen du er ved at tilmelde dig hos.

Er du i tvivl om hvilket medlemskab du skal vælge? Så skriv til den respektive afdeling på følgende mails. Så skal de nok guide dig igennem, hvad du skal vælge og hvornår du kan spille.

ungdom@værløsebadminton.dk - miniton og ungdom op til U17

motionist@værløsebadminton.dk - fra 18 år, til dig der spiller for hyggens skyld, helt uforpligtende

senior@værløsebadminton.dk - senior- eller veteranspiller på konkurrence niveau

pensionist@værløsebadminton.dk - pensionistfællesspil